неділя, 15 листопада 2020 00:45

За фільмом "Мої думки тихі" створять туристичний маршрут

За фільмом "Мої думки тихі" створять туристичний маршрут
25-річний музикант Вадим вирушає на Закарпаття записати голос рідкісного рахівного крижня, за сюжетом "Мої думки тихі". Втілив Андрій Лідаговський. Фото: Youtube

Режисер Антоніо Лукіч створить туристичний маршрут свого фільму "Мої думки тихі".

25-річний музикант Вадим вирушає на Закарпаття записати голос рідкісного рахівного крижня. Потрібен для відеогри "Ноїв ковчег". Дорогою поновлює стосунки з мамою. Жінка не пускає сина на роботу в Канаду. Сама ж збирається вийти заміж та переїхати в Італію, за сюжетом.

"Це буде крутий розважально-пізнавальний тур, - каже Лукіч. - Буде поєднувати лекції про кіно, як все знімалося, відвідування ключових місць маршруту наших героїв. Він починається під цвітіння сакур, і далі Закарпаття відкривається з точки зору того, як це виглядало у фільмі. Ми все будемо робити: і в болото лізти, і на дорогу лягати. Головне завдання - звичайно ж, знайти рахівського крижня".

За словами Лукіча, на майбутній тур уже є близько 30 попередніх заявок.

"Мої думки тихі" вийшов у прокат 16 січня. Зібрав у прокаті понад 9 млн грн.

Отримав Спеціальну премію журі на кінофестивалі в Карлових-Варах та приз глядацьких симпатій на Одеському кінофестивалі. Стрічка також отримала "Золоту Дзиґу" в номінаціях "Найкращий сценарій", "Відкриття року" і "Найкраща жіноча роль" - Ірма Вітовська.

Стрічка стане першим українським фільмом, який з'явиться на європейській стрімінговій платформі HBO Europe. Реліз планується восени 2020-го.

Зараз ви читаєте новину «За фільмом "Мої думки тихі" створять туристичний маршрут». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі