Ексклюзиви
середа, 12 квітня 2017 15:54

"За бабло такі й штопор в сраку вставлять" - Сашко Лірник про Івана Дорна

"За бабло такі й штопор в сраку вставлять" - Сашко Лірник про Івана Дорна
Український співак Іван Дорн відхрестився від допомоги воїнам АТО Фото: 24СМИ

Телеведучий Олександр Власюк, більш відомий під ім'ям Сашко Лірник, відреагував на скандальні заяви Івана Дорна.

"Ну що? Скуштували чергового "пиріжка з гімном" від російськомовного "українського" артиста Івана Дорна? А як хвалили, як хвалили! Ванєчка Дорн у футболочці з тризубчиком виступив. Він так як і Зеленський баблишко на АТО давав, він патріот! І тут Ванєчка сам розказав, хто є хто. А виявляється і не патріот, і не давав, і взагалі - йдіть на фіг з вашою Україною! Висновок, про який я завжди казав, - всі російськомовні артисти не українці. Як би вони себе не називали і якими б синьо-жовтими прапорами не обвішувалися. За бабло вони собі і пір'ячко, і штопор у сраку вставлять. А не тільки футболочку з тризубчиком начеплять", - пише Сашко Лірник в своєму блозі на Site.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Що Дорн, що піонерський горн" - актор прокоментував заяви співака

Український співак Іван Дорн відхрестився від допомоги воїнам АТО. Йому "подобається" вважати росіян і українців братами.

Про це заявив в інтерв'ю російському відеоблогеру Юрію Дудю. Повну версію розмови опублікували на YouTube-каналі програми "вДудь".

За словами українського співака, він не "спонсорував" антитерористичну операцію й українську армію, а гроші давав тільки постраждалим під час обстрілу в Маріуполі.

Міністр культури України Євген Нищук прокоментував висловлювання українського співака Івана Дорна в інтерв'ю російським журналістам.

Зараз ви читаєте новину «"За бабло такі й штопор в сраку вставлять" - Сашко Лірник про Івана Дорна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі