понеділок, 20 грудня 2021 14:22

З Tayanna, Jerry Heil і ексучасницею "ВІА Гри" - інфлюєнсерка випустила новорічний гімн

З Tayanna, Jerry Heil і ексучасницею "ВІА Гри" - інфлюєнсерка випустила новорічний гімн
Diana Gloster презентувала новорічний трек "Сніг". Фото: надане піар-агентом співачки

Співачка й блогерка-інфлюєнсерка Diana Gloster присвятила сингл дітям, які не можуть зустріти новорічні свята в сімейному колі.

Виконавиця зазначила, що ця пісня - "новорічний гімн про те, що найкращим подарунком є те, що близькі поруч".

"Тоді все одно: де і як ти відзначаєш Новий рік, які подарунки та який саме рік. Нехай ця пісня стане чарівною мантрою на здійснення всіх бажань, і, звичайно, на найдобріші справи для інших" - прокоментувала вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Експідопічна Monatik випустила перший трек після припинення співпраці з артистом

Разом з композицією Diana Gloster випустила атмосферний кліп, присвячений збору коштів для дітей із вадами серця. Таку ініціативу підтримали Tayanna, Jerry Heil, Міша Романова, DJ Nana, Анна Трінчер, Раміна Есхакзай, Таня Пренткович, Аліна Френдій, Таня Парфільєва, а також мати і сестри співачки.

До новорічних свят виконавиця Navka презентувала альбом осучаснених колядок "Щедрий вечір". Головним мотивом альбому є різдвяний настрій з автентичними мотивами.

У мініальбомі - п'ять треків: "Нова радість стала", "Щедрик, щедрик, щедрівочка", "Свята ніч, тиха ніч" та інші атмосферні колядки. Співачка виношувала ідею альбому близько двох років.

Зараз ви читаєте новину «З Tayanna, Jerry Heil і ексучасницею "ВІА Гри" - інфлюєнсерка випустила новорічний гімн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі