Ексклюзиви
пʼятниця, 21 квітня 2017 16:13

"З Росією на Євробаченні продовжать зводити рахунки інші країни" - Кіркоров

"З Росією на Євробаченні продовжать зводити рахунки інші країни" - Кіркоров
Євробачення-2017: Кіркоров заявив, що інші країни продовжать "зводити рахунки" з Росією. Фото: telegraf.com.ua

Російський співак Філіп Кіркоров в інтерв'ю інформаційному агентству ТАСС заявив, що низка країн на Євробаченні продовжить зводити рахунки з Росією. Нині шоумен готується до грандіозного святкування свого ювілею.

Про це повідомляє obozrevatel.com.

"Росії варто відмовитися від участі у міжнародному пісенному конкурсі, доки організатори не змінять правило підрахунку результатів голосування. Виступав за це ще до ситуації з Юлею Cамойловою. Не може прирівнюватися оцінка мільйонів глядачів і п'яти членів журі. Як це відбувається сьогодні - 50 на 50. За таких правил голосування Росія програє Євробачення. Процентне співвідношення голосів телеглядачів і журі має становити 70:30 або 80:20 на користь перших. До зміни правил нам немає сенсу брати участь у конкурсі. Низка країн продовжить зводити з нами рахунки", - сказав Кіркоров.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Євробачення-2017 встановить ще один рекорд

Служба безпеки заборонила в'їзд в Україну учасниці Євробачення-2017 від Росії Юлії Самойловій на три роки. 2015-го співачка незаконно перетнула державний кордон - виступила в окупованому Криму. Російський "Первый канал" висунув її кандидатуру на конкурс наступного року.

2009-го під час Євробачення у Москві трапився скандал. Європейська мовна спілка не допустила представника Грузії до конкурсу. Зробила це на прохання Росії - не сподобалися слова пісні колективу Stephane & 3G "We Don't Wanna Put In". Заявили, що композиція має політичний підтекст. Бо слова співзвучні з прізвищем тодішнього прем'єр-міністра Володимира Путіна і мають подвійний смисл. Грузії запропонували змінити їх або запропонувати нову композицію. Вони відмовилися. Країну не допустили до участі у Євробаченні. Події відбувалися після російської військової агресії проти Грузії у Абхазії та Південній Осетії у серпні 2008 року.

Зараз ви читаєте новину «"З Росією на Євробаченні продовжать зводити рахунки інші країни" - Кіркоров». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі