понеділок, 21 грудня 2020 16:48

Вийшов трейлер українського фільму, який купив Голлівуд

Вийшов трейлер українського фільму, який купив Голлівуд
Головну роль горору "Пік страху" втілила 22-річна киянка Іванна Сахно. Знімали у копродукції України, США та Іспанії. Це перша українська стрічка, яку купив Голлівуд. Фото: Youtube

Вийшов трейлер горору "Пік страху", оригінальна назва - Let it Snow. Це перша українська стрічка, яку купив Голлівуд.

Пара закоханих сноубордистів вирушає з Америки до гір Грузії. Під час спуску дівчина падає зі снігоходу. Її починає переслідувати безликий вершник, за сюжетом.

Це дебютна стрічка українського режисера Станіслава Капралова. Головну роль зіграла українка 22-річна Іванна Сахно. Позаторік дебютувала у двох блокбастерах – "Тихоокеанський рубіж: Повстання" та "Шпигун, який мене кинув".

Права придбав американський дистриб'ютор Lionsgate. Зняли у копродукції України, США та Іспанії. Покажуть у кінотеатрах Японії, Греції, Сінгапуру, Австралії, Польші, Південної Кореї.

Прем'єрний показ стрічки в Україні відбувся у серпні 2020 року в рамках 49-го міжнародного кінофестивалю "Молодість". У кінотеатрах - з 28 січня 2021 року.

Іванна Сахно народилася в Києві в сім'ї кіношників. У 13 років поїхала вчитися до канадської школи у Ванкувері. Живе в Америці. Під час Революції гідності там виходила на мітинги разом з українською діаспорою. На червоній доріжці Каннського кінофестивалю 2016-го з'явилася з табличкою на підтримку ув'язненого українського режисера Олега Сенцова.

Зараз ви читаєте новину «Вийшов трейлер українського фільму, який купив Голлівуд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі