Ексклюзиви
вівторок, 07 грудня 2021 11:31

Випустили трейлер нової частини "Матриці"

Випустили трейлер нової частини "Матриці"
Головні ролі у четвертій "Матриці" зіграли Кіану Рівз і Керрі-Енн Мосс. Фото: скріншот з відео

Студія Warner Bros. презентувала трейлер нового фільму "Матриця: Воскресіння". Картина стане четвертою у культовій серії "Матриці".

В український прокат фільм вийде 22 грудня цього року. Прем'єра "Матриці: Воскресіння" в Україні запланована на 22 грудня. Тоді ж фільм вийде на стримінговому сервісі HBO Max.

Судячи з трейлера, події розвиватимуться то в цифровому світі матриці, то в реальному. Головний герой Нео, якого грає Кіану Рівз, очевидно, повинен згадати події минулого, адже у трейлері постійно показують сцени з попередніх частин "Матриці".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Dolce&Gabbana й Dior: стильний Кіану Рівз позував на даху для журналу

Режисером та сценаристом нового фільму виступила Лана Вачовскі. Вона разом зі своєю сестрою Ліллі була авторами перших трьох частин "Матриці".

Warner Bros. анонсувала вихід "Матриці 4" у серпні торік. Вихід фільму у прокат очікували 21 травня 2021 року, але через пандемію коронавірусу зйомки припиняли.

Головні героїв стрічки "Матриця" Кіану Рівз і Керрі-Енн Мосс (у фільмі Трініті) взяли участь у стильній фотосесії для свіжого випуску журналу Entertainment Weekly. Також актори поділилися, як працювали над четвертою частиною фільму "Матриця: Воскресіння".

Зараз ви читаєте новину «Випустили трейлер нової частини "Матриці"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі