вівторок, 21 травня 2019 21:45

Усі епізоди "Гри престолів" об'єднали в одне відео

Усі епізоди "Гри престолів" об'єднали в одне відео
Фанат "Гри престолів" змонтував ролик із кадрів усіх 73 епізодів серіалу. Фото: twitter.com

Усі епізоди серіалу "Гра престолів" об'єднали в один ролик. У соціальній мережі Twitter з'явилося фанатське відео, яке містить по одній секунді з кожної серії шоу.

Півторахвилинний ролик створив англійський відеопродюсер та ігровий журналіст Енді Келлі. Туди ввійшли ключові кадри із 73 епізодів фентезі-драми на основі циклу романів "Пісня льоду й полум'я" Джорджа Мартіна. За добу монтаж набрав понад 7 млн переглядів.

Відео було опубліковано відразу після виходу шостої серії восьмого сезону, яка стала завершальною для серіалу. Епізод "Залізний трон" показали на американському телеканалі HBO 19 травня. Його подивилися рекордні 19,3 млн глядачів.

У фанатському кліпі використана музика композитора шоу - німця Раміна Джаваді.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Усі фільми "Зоряних війн" об'єднали в одне відео

Понад 1,3 млн фанатів "Гри престолів" підписали петицію з вимогою перезняти восьмий сезон з іншими, компетентними сценаристами. "Шоу заслуговує на фінальний сезон, що має сенс", - ідеться в тексті петиції на сайті change.org. 7 травня після виходу четвертої серії "Останні зі Старків" її запустив користувач під ніком Dylan D. з міста Форт-Верт, штат Техас, США.

Зараз ви читаєте новину «Усі епізоди "Гри престолів" об'єднали в одне відео». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі