неділя, 28 жовтня 2018 21:45

Воєнну драму "Кіборги" покажуть у Лондоні

Воєнну драму "Кіборги" покажуть у Лондоні

У столиці Великої Британії Лондоні покажуть українську воєнну драму про захисників Донецького аеропорту "Кіборги. Герої не вмирають". Показ відбудеться 16 листопада.

Захід розпочнеться о 17:45 за місцевим часом в кінотеатрі ТЦ West 12. Вхід буде вільний за попередньою реєстрацією.

Про це повідомляє eventbrite.co.uk.

Стрічку демонструватимуть українською мовою з англійськими субтитрами. "Кіборги" представлятимуть режисер Ахтем Сеїтаблаєв, продюсерка Іванна Дядюра та один із прототипів персонажу з позивним "Серпень", командир роти Андрій "Богема" Шараскін.

Фільм "Кіборги. Герої не вмирають" уже демонстрували у столицях Бельгії, Австрії, Ізраїля, Польші, Австралії, США, та у країнах Балтії.

В березні прем'єра "Кіборгів" у кінотеатрі в центрі бельгійського Брюселя зібрала повну залу, фільм завершився оваціями.

"Мій фільм - розповідь про те, що зараз в Україні народжується нова політична нація. Як би це не звучало пафосно у мирному житті, але там, на фронті, всі ці питання - як ми живемо, як збираємося жити, що ми захищаємо, хто поруч – вони набувають іншого емоційного змісту", - сказав Ахтем Сеїтаблаєв після показу "Кіборгів" у Брюсселі.

Прем'єра воєнної драми "Кіборги" відбулася 6 грудня 2017 року в День Збройних сил України. Сценарій стрічки написала драматург Наталія Ворожбит. Бюджет стрічки 48 млн. грн. За два місяці прокату "Кіборги" подивилися більше 310 тис. українців.

Зараз ви читаєте новину «Воєнну драму "Кіборги" покажуть у Лондоні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі