Ексклюзиви
вівторок, 19 грудня 2017 12:17

"Вісім подруг Оушена": що відомо про найочікуваніший фільм наступного року

"Вісім подруг Оушена": що відомо про найочікуваніший фільм наступного року
У червні 2018 року в прокат вийде фільм "Вісім подруг Оушена". Фото: Facebook

У червні 2018 року в прокат вийде один з найбільш довгоочікуваних фільмів - "Вісім подруг Оушена" режисера Гері Росса.

Кінострічка стане спін-офом до трилогії Стівена Содерберга "Вісім друзів Оушена". Як і в оригінальній ідеї, сюжет також зосереджений на кримінальній історії, але її організаторами стануть жінки, пише harpersbazaar.com.

На чолі "банди" буде сестра Денні Оушена - Деббі в ролі якої знялася Сандра Буллок. Вона відсиділа п'ять років у в'язниці і після звільнення зібралася на нову справу.

"Ці фільми не перегукуються. Це паралельна історія про іншого члена сім'ї, якого виростили ті ж люди, що і Денні. І про те, що відбувається, коли Деббі зустрічається з усіма цими приголомшливими і сильними жінками", - розповіла в одному з інтерв'ю актриса.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Режисер Стівен Содерберг йде з кіно заради живопису

Одна з головних особливостей фільму - розмаїття актрис, які виконують головні ролі. Тут знялися: Кейт Бланшетт, Хелена Бонем Картер, Енн Гетевей, Ріанна, Мінді Калінг, Сара Полсон і Аквафін. Роль лиходія дісталася акторові Деміену Льюїсу, відомого за серіалами "Життя як вирок" і "Мільярдери". До основного зоряного складу також приєднаються такі актори, як Метт Деймон, Дакота Феннінг, Кеті Холмс, співак Зейн Малік, телеведучий Джеймс Корден, моделі Адріана Ліма і Кендалл Дженер, зірка реаліті-шоу Кім Кардашьян та головний редактор британського Vogue Анна Вінтур.

Режисером виступив Гері Росс, який зняв такі фільми, як "Пригоди Десперо" і "Голодні ігри". Він також виступив сценаристом спільно з Олівією Мілч. Серед продюсерів: Джордж Клуні і Стівен Содеберг, на рахунку якого трилогія про Денні Оушена, "Удача Логана", "Супермайк", "Нокаут" й інші фільми.

"11 друзів Оушена" 2001 року - це рімейк однойменної картини 1960 року із Френком Сінатрою і Ширлі Маклейн. Мав неймовірний касовий успіх - понад $450 млн у світовому прокаті.

Зараз ви читаєте новину «"Вісім подруг Оушена": що відомо про найочікуваніший фільм наступного року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі