Ексклюзиви
вівторок, 06 червня 2017 16:18

"Ворогам пісеньок не співають" - блогер про Лободу і Дорна

"Ворогам пісеньок не співають" - блогер про Лободу і Дорна
Борис Немировський, відомий під ніком дід Панас, розповів про відношення до Світлани Лободи(на фото) й інших зірок-зрадників Фото: Буковинська правда

Блогер Борис Немировський, відомий під ніком "дід Панас", розповів про відношення до зірок-зрадників .

"Не можна "й з печі впасти, й нічого не розбити". Ті, хто "несуть мир та любов", ті, хто "взагалі політикою не цікавляться" – всі вони брешуть насамперед собі, а вже потім – нам всім. Війна, бодай гібридна – це така річ, яка чітко окреслює лінію: отуто – свої, а отамото – вороги. На ворожому боці можуть бути хороші люди, там можуть бути навіть друзі. От у мене є один такий старовинний друзяка в Москві, до якого я тепер ставлюся як до тяжко хворого. Але кидати його все одно не стану, бо друг. Проте все це не робить ворожий бік дружнім чи принаймні нейтральним", - каже Немировський в інтерв'ю "Обозревателю".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ані Лорак показала подарунок від російських фанатів

Блогер вважає, що українським зіркам, які хочуть давати виступи в Росії, місця на Батьківщині немає.

"Ворогам пісеньок не співають. Свого часу мені довелося зробити цей вибір. Із кінця 2013 року я перестав писати статті для російських видань. Я – людина небагата, тож втрата російських редакцій завдала бюджету моєї сім"ї неабиякого удару. Відверто кажучи, я й досі не до кінця "залатав" ту дірку. Але це було принциповим питанням. Так само й із Лободою, Дорном, Лорак чи ще з ким там... Як тобі гроші важливіші за совість – іди собі, любчику, співай пісеньки та хизуйся ворожими нагородами. За парєбрікам. Свою домівку ти продав", - каже Борис Немировський.

28 травня у РФ Світлану Лободу визнали "Співачкою року". Також російські премії в різних номінаціях отримали інші українські виконавці - гурти "Грибы" та "Время и стекло", співачка Ані Лорак.

Зараз ви читаєте новину «"Ворогам пісеньок не співають" - блогер про Лободу і Дорна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі