пʼятниця, 03 грудня 2010 17:43

Володимир Гришко прийшов оцінити новий проект Потапа (ФОТО)
15

Вчора у київському ресторані "Аура" співак та продюсер 29-річний Потап (Олексій Потапенко - ред.) презентував свій новий проект — гурт "Время и стекло". На подію завітали оперний співак Володимир Гришко, телеведуча Руслана Писанка, співачка Наталія Могилевська, продюсер Юрій Нікітін, співак Гарік Кричевський, співачка Альоша.

"Ця назва мені наснилася в літаку. Спочатку ми планували зробити тріо з дівчинкою-діджейкою. Але якось у нас не зрослося і вийшов дует. Ми довго шукали солістку. Зачерпнули руденьку Надю Дорофеєву з переможців фестивалю "Чорноморські ігри". А Олексій Позитив у нас в нашій банді давно", - розповів Потап.

Новий дует вже встиг зняти кліп на пісню "Так випала карта".

"Нам сподобався кліп супервідомої корейської групи BIGBANG. Ми придбали права на використання деяких частин їхнього відео "Tell me goodbye". Зняли свій кліп і випустили його на телебаченні. Потім запустили в інтернет і за кілька днів стався справжній вибух - кількість переглядів на YouTube виросла з однієї тисячі до 70 тисяч. А за тиждень кліп в інтернеті переглянули 250 тисяч людей з України, США, Кореї та інших країн. Ми готували звичайну презентацію, хотіли показати кліп. А вийшло так, що представляємо міжнародно відомий проект. Те, що сталося з ними за останній тиждень — це якесь диво", - додав продюсер гурту.

Кліп на пісню "Так випала карта" зняв режисер та соліст гурту "Вхід у змінному взутті" Олександр Стеганов. Поява відео в інтернеті викликала обурення у корейських фанатів гурту BIGBANG.

"Всі фанати корейської групи спочатку почали паплюжити наш кліп, за те, що ми його переробили. А потім всі зачепилися за нашу пісню, бо вона їм сподобалася. Надю вже навіть запрошували на побачення в Сеул. Бо в них там зелені очі — велика рідкість. А вона ще й руда! Західні фанати обізвали стиль музики "Время и стекло" ю-попом, тобто український поп. Для них будемо записувати наші пісні англійською", - сказав Потап.

Під час дебютного виступу на сцені ресторану "Аура" солісти гурту "Время и стекло" розгорнули великий банер з написом "Ні війні" українською та корейською мовою.

"Всім відомо про конфлікт між Північною Кореєю і Південною Кореєю. Саме з цих країн найбільше коментували нашу пісню. Нам не байдужа доля цих людей, тому ми хочемо зробити відео-звернення проти війни у Кореї. Припиніть війну, припиніть вбивати один одного. Кохайте, а не воюйте", - каже Надя Дорофеєва.

Gazeta.ua

Фото: Андрій Шматов

Зараз ви читаєте новину «Володимир Гришко прийшов оцінити новий проект Потапа (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі