вівторок, 23 липня 2019 13:39

Володар двох "Оскарів" зіграє знаменитого мисливця на вампірів

Автор: variety.com
  Магершала Алі отримав роль напіввампіра Блейда в однойменному фільмі студії Marvel
Магершала Алі отримав роль напіввампіра Блейда в однойменному фільмі студії Marvel

Американський актор Магершала Алі зіграє головну роль у фільмі "Блейд" про мисливця на вампірів на основі коміксів Marvel. Про це повідомив голова кіностудії Marvel Studios Кевін Файгі на фестивалі поп-культури Comic-Con International у Сан-Дієго, США.

Справжнє ім'я Блейда - Ерік Брукс. Він напівлюдина-напіввампір. Мститься кровопивцям за смерть матері, яку вкусили під час вагітності. Озброєний мечем із титанового сплаву, стріляє з пістолета-кулемета срібними кулями. Має всі здібності вампіра - надлюдську силу, швидкість, спритність і витривалість. Але не обтяжений їхніми слабкостями - не боїться світла, часнику, срібла. Відчуває спрагу крові, але долає її за допомогою особливої ​​сироватки. Також Блейд старіє, як і звичайна людина, на відміну від практично безсмертних вампірів.

Стрічка "Блейд" увійде до франшизи Кіновсесвіт Marvel. Вийде на екрани не раніше 2022-го - у межах 5-ї фази кіносерії. За словами Кевіна Файгі, Магершала Алі сам звернувся до студії Marvel з ідеєю картини. Це сталося після того, як у лютому актор отримав другий "Оскар" за роль у фільмі "Зелена книга".

Це буде третя роль Алі у проектах за мотивами коміксів Marvel. 2016-го він зіграв антагоніста Корнелла Стоукcа в першому сезоні серіалу "Люк Кейдж" на стрімінг-сервісі Netflix, а торік озвучив Аарона Девіса в мультфільмі "Людина-павук: Навколо всесвіту".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Представники еліти не дозволили піаністові їсти з ними в одній залі

Фільм "Блейд" стане перезавантаженням персонажа на великому екрані. Трилогія про нього виходила з 1998-го до 2004 року. Титульну роль виконав Веслі Снайпс.

Блейд уперше зявився 1973-го в 10-му випуску хорор-серії коміксів "Гробниця Дракули".

Магершала Алі є лауреатом двох премій "Оскар" - за стрічки "Місячне сяйво" та "Зелена книга". Також грав у фільмі "Аліта: Бойовий ангел", серіалах "Картковий будинок" і "Справжній детектив". Цьогоріч журнал Time заніс актора до списку 100 найвпливовіших людей у світі.

Зараз ви читаєте новину «Володар двох "Оскарів" зіграє знаменитого мисливця на вампірів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі