Ексклюзиви
середа, 10 січня 2018 12:51

"Вогонь і лють": книгу 10-річної давнини приймають за нон-фікшн про Трампа

"Вогонь і лють": книгу 10-річної давнини приймають за нон-фікшн про Трампа
Інтерес до книги виник через неуважність покупців. Фото: theglobeandmail.com

Книжка канадського професора Рендалла Гансена "Вогонь і лють: союзницькі бомбардування Німеччини в 1942-1945 роках" стала бестселером вперше за 10 років продажів.

Причина несподіваного попиту - скандальна книжка Майкла Вулфа про Дональда Трампа, яку почали продавати 5 січня 2018 року. Нон-фікшн про президента США має назву "Вогонь та лють у Білому домі Трампа". Читачі помилково купують книжку Гансена через схожі заголовки, пише The Guardian.

"Відколи вийшла моя книжка, до неї не було подібного інтересу", - розповів Гансен, профессор політології Университету Торонто.

У день продажів книжки про Трампа "Вогонь і лють: союзницькі бомбардування Німеччини в 1942-1945 роках" опинилася у списку бестселерів на сайті Amazon.

"Отримав кілька в'їдливих коментарів. У Twitter хтось обурювався, що випадково купив книгу, тому не читатиме її. Але моєї провини в цьому немає", - додав Гансен.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Місто приєдналося до неіснуючого Радянського Союзу

Книга Майкла Вулфа "Вогонь та лють у Білому домі Трампа" стала світовим бестселером у перший день продажів. Читачі придбали весь тираж, який склав 150 тис. примірників.

Зараз ви читаєте новину «"Вогонь і лють": книгу 10-річної давнини приймають за нон-фікшн про Трампа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі