пʼятниця, 15 січня 2021 00:45

Випустять гру про Індіану Джонса

Випустять гру про Індіану Джонса
Американський актор Гаррісон Форд уп'яте зіграє археолога й шукача пригод Індіану Джонса. Новий фільм зніме режисер "Лоґана" Джеймс Менголд. Фото: Pinterest

Випустять гру про Індіану Джонса. Розробкою займатиметься студія MachineGames, відома по шутерам серії Wolfenstein.

У Disney уточнили, що гра розповість повністю оригінальну, окрему історію, дія якої розгортається на піку кар'єри знаменитого шукача пригод.

Компанія Lucasfilm, якій належить права на усі частини стрічки, запустила підрозділ Lucasfilm Games. Створили спеціально для відеоігри.

Видавництво Bethesda презентувало тизер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дочка Пола Маккартні зніме фільм про "Еббі Роуд"

Зараз знімають п'яту частину пригодницького фільму "Індіана Джонс". Вийде 28 липня 2022 року. Уперше з 1981 року фільмуватиме не Стівен Спілберг. Він залишиться продюсером стрічки. Режисером же став кінематографіст Джеймс Менголд, який зняв супергеройський бойовик "Лоґан: Росомаха" та біографічну драму "Аутсайдери".

78-річний Гаррісон Форд повернувся до ролі археолога й шукача пригод. Зіграє його останній раз, але кінофраншиза не завершиться. З'являться нові персонажі, які стануть героями спін-офу.

Також в "Індіани Джонса" може з'явитися приквел. На головну роль в ньому розглядають зірку "Світу Юрського періоду" та "Вартових галактики" Кріса Пратта.

Зараз ви читаєте новину «Випустять гру про Індіану Джонса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі