понеділок, 21 грудня 2020 10:04

Провал Cyberpunk 2077 обійшовся розробникам у $1 млрд

З початку грудня акції польської компанії СD Projekt RED впали майже вдвічі.

Про це повідомляє The Next Web.

4 грудня, перед релізом відеоігри Cyberpunk 2077, акції студії досягли максимуму, але одразу ж після її виходу просіли на 46%. Компанія почала зазнавати втрат з того ж дня, як почали публікуватися перші огляди на гру.

Автор: The Neat Web
 

За даними Bloomberg, за перші дні після релізу компанія втратила $1 млрд в капіталізації.

Ще на 20% акції СD Projekt RED впали після того, як Sony Interactive Entertainment прибрала Cyberpunk 2077 з магазину відеоігор PlayStation Store і пообіцяла, що поверне гроші за неї тим геймерам, які незадоволені її якістю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Epic Games Store безкоштовно роздає відеоігри

Cyberpunk 2077 - відеогра від польської студії CD Projekt Red, вона вважалася найочікуванішою грою цьогоріч. У CD Projekt RED анонсували Cyberpunk 2077 з 2012 року. Серед попередніх проєктів студії - трилогія "Відьмак" за мотивами однойменної серії фентезі-романів Анджея Сапковського.

Реліз Cyberpunk неодноразово відкладався. Вона вийшла 10 грудня, після чого гравці почали скаржитися, що гра вийшла із багами.

Зараз ви читаєте новину «Провал Cyberpunk 2077 обійшовся розробникам у $1 млрд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі