понеділок, 29 березня 2021 14:56

Вийшов трейлер "Загону самогубців - 2"

Вийшов трейлер "Загону самогубців - 2"
Марго Роббі грає дівчину Джокера та лиходійку Харлі Квінн в супергеройському фільмі DC "Загін самогубців: Місія навиліт". Також виконувала цю роль в першій частині 2016-го та у спін-офі "Хижі пташки (та фантастична Харлі Квін)". Фото: Kinowar

Вийшов український трейлер супергеройського фільму DC "Загін самогубців: Місія навиліт". Режисер та сценарист - Джеймс Ганн.

Приречених на довічне ув'язнення злочинців відправлять на завдання. Повинні скинути місцевого диктатора на віддаленому острові. До "Загону самогубців" входять дівчина Джокера Гарлі Квінн, найманий вбивця Дедшот, Ель Діабло, який може керувати вогнем, Капітан Бумеранг, Сліпнот та напіврептилія Крок.

З'являться актори з попередньої частини фільму: Марго Роббі, Віола Девіс та Юель Кіннаман. До них приєднаються зірки Джон Сіна, Піт Девідсон, Тайка Вайтіті, Ідріс Ельба, Нейтан Філліон, Пітер Капальді, Майкл Рукер, Стор Рейд і Алісі Брага.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Актриса назвала лайном свою появу в кіно

За словами режисера, фільм не буде суперечити історії оригіналу 2016-го. Тож це частково перезапуск, а частково сиквел. Також домігся, аби студія Warner Bros. та кінопродюсери мінімально втручалися у проєкт.

Прем'єра відбудеться 5 серпня 2021 року. Фільм йтиме у кінотеатрах та одночасно на стрімінговій платформі HBO Max.

Перший фільм про "Загін самогубців" вийшов 2016-го. Режисером був Девід Еєр. Отримав переважно негативні відгуки кінокритиків через прогалини в сценарії та гру Джареда Лето, який втілив Джокера.

"На жаль, Джокер так і не відчувається повністю інтегрованим у сюжет, а радше схожий на запрошену зірку, покликану для оживлення шоу, коли в цьому є необхідність, а вона є і дуже часто. Розтатуйований, зеленоволосий та сталезубий Лето вносить елемент несподіванки та зловісну насолоду, але його Джокер не приковує глядацьку увагу у тій мірі, як це робили Джек Ніколсон і Гіт Леджер", - йдеться на Hollywood Reporter.

Джаред Лето виправдався, що більшість сцен з ним вирізали. Він не з'явиться у другій частині "Загону самогубців", але повернувся до ролі Джокера у режисерській версії "Ліги справедливості" Зака Снайдера.

"Загін самогубців: Місія навиліт" зняв Джеймс Ганн. Раніше створював "Вартові галактики" для конкурентної студії Marvel.

Зараз ви читаєте новину «Вийшов трейлер "Загону самогубців - 2"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі