четвер, 09 травня 2019 07:00

Вийшов трейлер серіалу "Вартові" за легендарним коміксом Алана Мура

Автор: bloody-disgusting.com
  Дія серіалу "Вартові" відбувається у світі однойменного коміксу Алана Мура. Супергеройська драма вийде восени на телеканалі HBO
Дія серіалу "Вартові" відбувається у світі однойменного коміксу Алана Мура. Супергеройська драма вийде восени на телеканалі HBO

Вийшов перший тизер супергеройського серіалу "Вартові" за мотивами однойменного коміксу англійського письменника Алана Мура. Шоу розробляє американський телеканал HBO.

Дія серіалу відбувається в альтернативній реальності США, де супергерої оголошені поза законом.

"Це сучасне переосмислення новаторського графічного роману Алана Мура про вігілантів у масках", - ідеться в описі відео.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Трейлер фільму "Людина-павук: Далеко від дому" виклали в мережу

Комікс "Вартові" розповідає про альтернативну реальність 1980-х років, де супергерої з'явилися в 1940-х та згодом допомогли Сполученим Штатам перемогти у війні у В'єтнамі. За кілька років після цього США перебувають на межі ядерної війни з СРСР, а костюмовані герої опиняються поза законом. Більшість із них відійшли від справ, але деякі продовжують таємно працювати на уряд, за сюжетом.

Серіал не буде екранізацією коміксу. Це нова, оригінальна історія. Дія шоу розгортається у всесвіті першоджерела, але в наш час - за кілька десятиліть після подій твору.

Шоуранер "Вартових" - Деймон Лінделоф. Працював над серіалами "Загублені" та "Залишені". У супергеройській драмі знялися Реджина Кінг, Дон Джонсон і Джеремі Айронс у ролі Озимандії. Автори музики - Трент Резнор та Аттікус Росс, композитори фільмів Девіда Фінчера "Соціальна мережа", "Дівчина з тату дракона", "Загублена".

Серія коміксів "Вартові" від сценариста Алана Мура і художника Дейва Ґіббонса виходила протягом 1986-1987 років в американському видавництві DC Comics. Складається з 12 випусків. Це єдиний комікс, який увійшов до списку 100 найвидатніших романів за версією журналу Time 2005 року.

Серіал вийде на каналі HBO восени.

2009 року комікс "Вартові" екранізував американський режисер Зак Снайдер.

Сценарист "Вартових" Алан Мур також є автором таких коміксів, як "V означає вендетта", "Бетмен: Убивчий жарт", "Ліга видатних джентльменів", "Із пекла".

Зараз ви читаєте новину «Вийшов трейлер серіалу "Вартові" за легендарним коміксом Алана Мура». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі