середа, 13 листопада 2019 21:45

Вийшов трейлер фільму-концерту "Розділові Наживо" за участю Сергія Жадана

Автор: Володимир Шуваєв
  Учасники виступу вирішили завершити проект "Розділові". Востаннє разом вони з`являться у фільмі "Розділові Наживо".
Учасники виступу вирішили завершити проект "Розділові". Востаннє разом вони з`являться у фільмі "Розділові Наживо".

У мережі з'явився трейлер фільму-концерту "Розділові Наживо" за участю поета Сергія Жадана. Показує виступ "культового мультидисциплінарного проекту" "Розділові".
Режисер-постановник — Вадим Ільков. Знімальна група налічувала 11 операторів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Знімуть український фільм про дисидентство - відео

"Люблю поезію Жадана з підліткового віку. Його вірші завжди здавалися мені кінематографічними, — каже операторка Христина Лізогуб. — Коли дізналася, що зйомка відбуватиметься на 11 камер, подумала, що зніматимемо щось масштабне.
Вадим одразу сказав, що у кожного оператора буде своє завдання. Моя камера була завжди в русі. Я ходила навкруги сцени та вихоплювала короткі атмосферні моменти взаємодії артистів. Майже всі камери були з довгофокусними об'єктивами — це давало можливість уважно спостерігати за процесами на сцені".

Фільм-концерт покажуть 11 грудня у кінотеатрах України.

Перша версія проекту "Розділові" з'явилась у грудні 2012-го на основі книги Сергія Жадана "Вогнепальні й ножові". На початку 2019 року учасники виступу вирішили завершити проект. Востаннє разом вони з`являться у фільмі "Розділові Наживо".

Зараз ви читаєте новину «Вийшов трейлер фільму-концерту "Розділові Наживо" за участю Сергія Жадана». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі