середа, 22 травня 2019 11:33

Вийшов трейлер фільму "Абатство Даунтон" за однойменним серіалом

Автор: collider.com
  Британська історична драма "Абатство Даунтон" продовжить події однойменного серіалу, що закінчився 2015 року
Британська історична драма "Абатство Даунтон" продовжить події однойменного серіалу, що закінчився 2015 року

Вийшов трейлер британського фільму "Абатство Даунтон". Це повнометражне продовження однойменного серіалу.

Шоу розповідає про життя аристократичної родини Кроулі на початку ХХ ст. Мешкають у маєтку Даунтон в англійському графстві Йоркшир.

Дія фільму відбувається 1927-го - за 1,5 роки після фіналу серіалу. Герої готуються до візиту короля і королеви Англії - Георга V і Марії Текської.

У фільмі знялися Меггі Сміт, Мішель Докері, Джоан Фроггатт, Брендан Койл, Г'ю Бонневілль. Режисером виступив Майкл Енглер. Сценарій написав творець оригінального шоу Джуліан Феллоуз. Знімальний процес стрічки тривав протягом серпня-листопада 2018-го. Проходив у Лондоні, селищі Лекок у графстві Вілтшир і в замку Хайклер у Гемпширі - основній локації серіалу.

"Абатство Даунтон" вийде в український прокат 31 жовтня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Абатство Даунтон" називають найкращим серіалом десятиріччя

Дія серіалу "Абатство Даунтон" розгортається впродовж 1912-1926-х. Складається з 6 сезонів, що виходили з 2010-го до 2015-го. Загалом телевізійна драма здобула 3 премїі "Золотий глобус" і 15 премій "Еммі". 2011-го ввійшла до Книги рекордів Гіннеса як найвище оцінений критиками англомовний серіал року.

Зараз ви читаєте новину «Вийшов трейлер фільму "Абатство Даунтон" за однойменним серіалом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі