субота, 12 червня 2021 00:45

Вийшов трейлер другого сезону "Відьмака"

Презентували тизер другого сезону фентезійного серіалу "Відьмак". Це сталося під час фестивалю Netflix Geeked Week. Також анонсували спільну презентацію зі студією CD Projekt RED. Вона отримала назву WitcherCon, відбудеться 9 липня.

Другий сезон "Відьмака" вийде на Netflix в кінці 2021 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хакери зламали сервери розробника Cyberpunk 2077 та "Відьмака"

У нових серіях Геральт разом з Циріллою вирушать до табору відьмаків, де зростав головний герой. Жриця навчатиме дівчину контролювати свій могутній дар та допоможе дізнатися про його походження. Також розкриють таємниці минулого Геральта.

Як пишуть американські ЗМІ, тепер творці серіалу візьмуться за екранізацію спін-оффу The Witcher: Blood Origin. Новий мінісеріал отримає 6 серій і розповість про події, що відбувалися за 1200 років до появи головного героя основного шоу.

Автор: Netflix
  Фестиваль, присвячений серіалу "Відьмак" пройде 9 червня.
Фестиваль, присвячений серіалу "Відьмак" пройде 9 червня.

1-й сезон серіалу "Відьмак" від Netflix вийшов у грудні 2019 року. У 1-й місяць після виходу шоу подивилося понад 76 млн глядачів.

У 2-му сезоні будуть зміни. Шоураннерка серіалу Лорен Шмідт Гіссріх розповіла в інтерв'ю The Wrap, що в новому сезоні не буде кількох часових шкал, які критикували глядачі.

Зараз ви читаєте новину «Вийшов трейлер другого сезону "Відьмака"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі