Ексклюзиви
четвер, 14 січня 2021 00:45

Виходитимуть щотижня: Netflix анонсував фільми на 2021 рік

Виходитимуть щотижня: Netflix анонсував фільми на 2021 рік
Всього в 2021 році Netflix планує випустити 70 фільмів, у тому числі 52 англійською мовою, 10 — на інших мовах, а також 8 анімаційних картин. Таким чином, щотижня Netflix буде поповнювати свій каталог як мінімум одним новим релізом. Фото: Curiocity

Стрімінгова платформа Netflix опублікувала відео-прев'ю з анонсом прем'єр 2021 року. Планують випускати нові фільми щотижня.

Найочікуваніші релізи: комедія з Леонардо Ді Капріо і Дженніфер Лоуренс "Не дивись вгору", фільм Hand of God Паоло Соррентіно, Do not Look Up Адама Мак-Кея, "Червоне повідомлення" з Галь Гадот, Райаном Рейнольдсом і Дуейном Джонсоном, "Жінка у вікні" з Емі Адамс, "Малкольм і Марі" з Зендаєю, "Армія мерців" Зака Снайдера тощо.

Усього за 2021 рік Netflix випустить 70 фільмів. Серед них 52 англійською, 10 — іншомовні, а також 8 анімаційних картин.

Минулого місяця стало відомо, що Netflix ймовірно витратить 19 мільярдів доларів на створення власного контенту. Спробують утримати лідерство серед стрімінг-сервісів. Платформа налічує 195 мільйонів користувачів.

Зараз ви читаєте новину «Виходитимуть щотижня: Netflix анонсував фільми на 2021 рік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі