пʼятниця, 25 серпня 2017 11:25

Відомий російський актор Анатолій Пашинін воює за Україну на Донбасі
3

Російський актор Анатолій Пашинін служить в рядах 8-го батальйону Української Добровольчої армії. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив журналіст Андрій Цаплієнко.

Журналіст уточнив, що зірка російського і українського кіно вже протягом місяця є українським добровольцем в зоні збройного протистояння на сході України.

"Не думав, що зустрічатиму День Незалежності в компанії людини з ворожих окопів)))
Але "старлей Доронін" - за нас! Зірка російського кіно, герой культового серіалу "Грозовые ворота" і вже місяць, як боєць 8-ого батальйону Української Доброврольчої Армії, Анатолій Пашинін зутрічає свято з побратимами на передовій. Де кулі, кров та героїзм справжні. І свято Незалежності має справжній, неповторний смак. Будьмо, брати і сестри!", - написав Цаплієнко.

Читайте також: "Заберіть у пенсіонерів право голосувати. Якщо людина не платить податків — вона не має права вирішувати, на що вони витрачатимуться"

Анатолій Пашинін завжди відрізнявся своєю проукраїнською позицією і також підтримкою Революції Гідності.

На початку війни відзняв 4-хвилинне звернення до росіян на острові Хортиця, в ньому засудив кремлівський режим. Тоді ж переїхав в Україну. Багато разів був в АТО. За свій рахунок купував оснащення для армії. Старший на сім років брат Анатолія Костянтин воює на боці України в зведеному загоні повітряних сил України "Зеніт".

Зараз ви читаєте новину «Відомий російський актор Анатолій Пашинін воює за Україну на Донбасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі