вівторок, 10 жовтня 2017 19:00

Відкрили зірку слави Ніни Матвієнко
5

Фото: facebook

Сьогодні у Києві на "Площі Зірок" відкрили іменну зірку співачки Ніни Матвієнко. Подію приурочили до ювілею Ніни Митрофанівни. На церемонії були донька Тоня Матвієнко, зять Арсен Мірзоян, чоловік Петро Гончар та співачки Марія Бурмака та Катя Чілі.Зірка Ніни Матвієнко стала вісімнадцятою на "Площі".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 місць, де можна відсвяткувати Новий рік у Києві

"Площа Зірок" - аналог голлівудської "Алеї Слави". Починається біля входу в Пасаж з боку вулиці Хрещатик. У день початку проекту, 14 листопада 2015 року, заклали перші дев'ять іменних зірок. Одна з них - з ім"ям актора Богдана Ступки. З боку бульвару Лесі Українки закладені зірки на честь української актриси Ади Роговцевої, а також знаменитого телеведучого і актора Володимира Горянського. На вулиці Еспланадній встановлені зірки українських музикантів, серед яких: співачка та екс-депутатка Оксана Білозір; групи С.К.А.Й та ТНМК; тріо Nikita і The Maneken. На Спортивній площі - зірки знаменитостей спорту. Першою в цій категорії є зірка з ім'ям українського боксера, чемпіона світу за версією WBC Віктора Постола.

Тоня Матвієнко і Арсен Мірзоян офіційно одружилися навесні. Весілля святкували на березі Дніпра у колі друзів та рідних. Весілля відбулося майже через три роки після початку роману пари. За цей час у них народилася дочка Ніна.

Зараз ви читаєте новину «Відкрили зірку слави Ніни Матвієнко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі