пʼятниця, 13 листопада 2020 00:45

Відео 18-річної співачки подивились мільярд людей

Відео 18-річної співачки подивились мільярд людей
Кліп Bad Guy 18-річної Біллі Айліш набрав мільярд переглядів. У цей же день випустила новий кліп Therefore I Am. У ньому бігає по торговельному центру, у якому прогуляла майже усю молодість. Фото: Instagram

Кліп американської співачки Біллі Айліш Bad Guy зібрав мільярд переглядів на YouTube.

18-річна Айліш стала наймолодшою жінкою-музикантом, яка досягла такого результату. Попередній рекорд належав Дуа Ліпі. New Rules перевищив мільярд переглядів, коли їй було 22.

Bad Guy увійшла в дебютний альбом When we all fall asleep, where do we go? За пісню Айліш отримала дві статуетки "Греммі". Композиція очолювала Billboard Hot 100 , а також чарти Австралії, Канади, Естонії, Фінляндії, Греції, Угорщини, Ісландії, Нової Зеландії, Норвегії.

СЬогодні ж Айліш презентувала кліп Therefore I Am. Назва треку складається з частини афоризму "Я мислю - отже існую".

Режисером відео стала сама співачка. Як пише Rolling Stone, Біллі Айліш провела більшість молодих років у торгівельному центрі Glendale Galleria у Каліфорнії. В кліпі співачка бігає по ескалатору, їсть кренделі та пончики.

Перше виконання пісні наживо відбудеться 22 листопада, на премії The American Music Awards. Також виступатимуть Дженніфер Лопез, Дуа Ліпа, Bad Bunny, реперка Megan Thee Stallion.

На президентських виборах Айліш агітувала голосувати за Джо Байдена та "скинути помаранчевого чоловіка". Коли той переміг, співачка записала відео з привітанням. Каже: "Дякую фанам, які проголосували за турботу про клімат, права жінок, соціальну справедливість".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прем'єри тижня: алкоголізм, плацкарти та Фелліні

Біллі Айліш випустить про себе документальний фільм "Світ трохи розмитий". Прем`єра відбудеться у лютому 2021-го. За картину отримала $25 млн.

Зараз ви читаєте новину «Відео 18-річної співачки подивились мільярд людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі