вівторок, 29 вересня 2020 12:24

Покажуть документальний фільм про 14-річну Біллі Айліш

Покажуть документальний фільм про 14-річну Біллі Айліш
Знімальна група стежила за артисткою з 2016-го. Фото: Instagram

Американська співачка Біллі Айліш випустить про себе документальний фільм "Світ трохи розмитий". Прем`єра відбудеться у лютому 2021-го. За картину виконавиця отримала $25 млн.

Стрічка, яку знімають з 2016-го, охоплює період створення її першого альбому When We All Fall Asleep, Where Do We Go? та світове турне 2019-го.

Режисером фільму став Ер Джей Катлер. Раніше він зняв фільм про глянець Vogue "Вересневий номер" та політику "Кімната війни". З 2012-го є режисером та продюсером серіалу "Нешвілл".

Біллі Айліш записала головний саундтрек до фільму про "агента 007". Це 25-а частина бондіани під назвою "Не час помирати". Світову прем'єру перенесли з квітня на листопад 2020 року через поширення коронавірусу.

Свій перший трек Ocean Eyes Айліш випустила в 13 років. Записала у своїй спальні разом із братом. Потрапила в Книгу рекордів Гіннеса як наймолодша виконавиця, яка очолює головні музичні чарти світу. Стала першою людиною, народженою в XXI ст., якій вдалося очолити Billboard Hot 100.

Зараз ви читаєте новину «Покажуть документальний фільм про 14-річну Біллі Айліш». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі