Ексклюзиви
четвер, 17 жовтня 2019 15:53

Від 16-річної еко-активістки до режисерки порно: створили рейтинг найупливовіших жінок світу

Від 16-річної еко-активістки до режисерки порно: створили рейтинг найупливовіших жінок світу
Створили рейтинг найвпливовіших жінок світу. Фото: aif.ru

Цього року традиційно створили список найвпливовіших жінок світу.

Рейтинг жінок, які надихають, обнародувало видання BBC.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оголосили рейтинг найгарніших жінок світу

"Від кліматичної активістки Грети Тунберг до транс-жінки Ніші Аюб, яка була укладена в чоловічу в'язницю у віці 21 року, багато зі списку впроваджують зміни від імені жінок у всьому світі. Вони дають нам своє бачення того, як може виглядати життя в 2030 році", - йшлось у повідомленні ВВС.

У списку знаходяться імена жінок різних професій та сфер діяльності з різних куточків світу. Всі вони об'єднані у 6 категорій — Земля, Наука, Лідерство, Творчість, Спорт та Ідентичність.

Окрім 16-річної еко-активістки Грети Тунбер, у рейтинг увійшли мер афганського міста Заріфа Гафарі, темношкіра балерина Прешіс Адамс, перша олімпійська чемпіонка з Ірану Кімія Алізаде та багато інших жінок.

Також до рейтингу потрапила актриса Белла Торн, яка перекваліфікувалась з діснеєвської акторки у режисерку порнофільмів. Цього літа Торн постраждала від шантажу хакерів, які погрожували викласти до мережі її інтимні фото. У відповідь на погрози, Белла сама поширила відверті знімки.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от BBC 100 Women (@bbc100women)

Міжнародний чоловічий журнал Maxim щорічно обирає найсексуальнішу модель. 2019-го цей титул здобула колишня "Міс Всесвіт" Олівія Калпо.

Зараз ви читаєте новину «Від 16-річної еко-активістки до режисерки порно: створили рейтинг найупливовіших жінок світу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі