четвер, 27 січня 2022 17:11

Віщі сни, містичні збіги та політ на висоті понад 6 м у кліпі ексучасниці "Голосу країни"

Віщі сни, містичні збіги та політ на висоті понад 6 м у кліпі ексучасниці "Голосу країни"
Наташа Гоголь презентувала кліп на пісню "Начинаю привыкать". Фото: надане піар-агентом співачки

Співачка Наташа Гоголь, яка була учасницею вокального шоу "Голос країни", випустила кліп на пісню "Начинаю привыкать". Зрежисерував відео Сергій Ткаченко.

Виконавиця часто бачить віщі сни, з яких отримує нові ідеї для музичної творчості. Вона завжди тримає під подушкою блокнот з ручкою.

"Чітко пам'ятаю, як пів року тому мені наснився сон, в якому я літала над землею і поруч зі мною була кохана людина. Записала всі пережиті почуття у блокнот, але більше нікому про сон не розповідала", - поділилася Гоголь.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Акомпанував Тарас Тополя. Alyosha випустила кліп на романтичний сингл "Моє море"

Під час зйомок задіяли спеціальну робототехніку, колекцію страхувальних атрибутів і команду техніків, за допомогою яких співачка піднялася на висоту понад 6 м та літала більше ніж 4 год. Труднощами стали холод та болючі відчуття від фіксувальних і страхувальних тросів.

За знімальний процес, який тривав 26 год., змінили чотири локації. Більшу частину часу Гоголь провель на відкритому повітрі.

"Коли мене підняли в небо і ми почали знімати мій політ, я відчула чітке дежавю. Ніби опинилася у власному сні. Наші підсвідомість і душа знають більше, ніж ми, і подібні дивовижні збіги й справді окриляють", - додала вона.

Наташа Гоголь дала перший сольний концерт у столичному концертному залі. Також артистка презентувала кліп на авторську пісню "Горький шоколад". Співачка постає в трьох яскравих образах. Режисером відеороботи є кліпмейкер Юрій Двіжон.

Зараз ви читаєте новину «Віщі сни, містичні збіги та політ на висоті понад 6 м у кліпі ексучасниці "Голосу країни"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі