Ексклюзиви
четвер, 20 січня 2022 19:17

Автентична Navka випустила фінальний кліп із циклу "Щедрий вечір"
5

Співачка Navka випустила фінальний кліп на забуту щедрівку "Ой на леді, на Йордані"
Фото: надане піар-агентом співачки
Відео зняли у Розтоках на Путильщині
Відео зняли у Розтоках на Путильщині
Співачка Navka випустила фінальний кліп на забуту щедрівку "Ой на леді, на Йордані"
Через кліп на цю пісню Navka переживала найбільше і готувалася до нього найдовше

Співачка Navka випустила фінальний кліп на забуту щедрівку "Ой на леді, на Йордані". Відео зняли у Розтоках на Путильщині.

"Це місце, де народилось багато славних українців. Надзвичайні краєвиди, вражаюча природа - це все про Розтоки. Особливу увагу наша знімальна команда приділила Смугарським водоспадам. Також цікавий факт - у кліпі відзнялись місцеві жителі" - розповіла виконавиця.

Через кліп на цю пісню Navka переживала найбільше і готувалася до нього найдовше.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зняли в Києві та з українськими акторами: Muse презентував кліп на перший після чотирирічної паузи сингл

"Адже самі слова вже диктують тобі умови. Тому перше з чого почала - це вбрання. Воно мало би бути автентичним, але сучасним, ефектним, але природнім. І вперше в моїй історії зйомок я більш ніж за місяць вже була вбрана: надзвичайний кожух, спеціально для мене розроблена різдвяна сорочка-вибійка та вінок", - поділилась вона.

Під час зйомок троє зі знімальної команди провалилися під кригу. Усе обійшлося, але команда співачки отримала порцію адреналіну.

До новорічних свят виконавиця Navka презентувала альбом осучаснених колядок "Щедрий вечір". Головним мотивом альбому є різдвяний настрій з автентичними мотивами.

У мініальбомі - п'ять треків: "Нова радість стала", "Щедрик, щедрик, щедрівочка", "Свята ніч, тиха ніч" та інші атмосферні колядки. Співачка виношувала ідею альбому близько двох років.

Зараз ви читаєте новину «Автентична Navka випустила фінальний кліп із циклу "Щедрий вечір"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі