середа, 04 січня 2017 16:56

Відьму зіграв актор з синдромом Марфана

  Кадр з фільму жахів "Не стукай двічі". У ролі відьми іспанський актор з синдромом Марфана Хав'єр Ботет
Кадр з фільму жахів "Не стукай двічі". У ролі відьми іспанський актор з синдромом Марфана Хав'єр Ботет

26 січня вийде в український кінопрокат містичний хоррор "Не стукай двічі" британського режисера Карадога Джеймса. В основі сюжету легенда про відьму, яка живе у занедбаному міському будинку. Вбиває місцевих жителів. Після першого стуку у двері відьма пробуджується від сну. За другим - починає полювати на гостя. Перегляд фільму рекомендований глядачам від 16 років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Уперше художній фільм знімали в Антарктиді

Головна героїня - Хлоя повертається з матір'ю Джессікою у рідне місто. До цього жила у дитячому притулку. Мати лікувалася від наркозалежності. У пошуках свого зниклого друга Хлоя потрапляє у будинок відьми. Джессіка має дати відсіч містичним силам, які переслідують доньку. Хлою зіграла 22-річна Люсі Бойнтон. Перша поява актриси в кіно - біографічна драма 2006 року "Місіс Поттер" з Рене Зілвегер у головній ролі. Стрічка розповідає історію життя англійської дитячої письменниці та художниці Беатріс Поттер.

Джессіку в "Не стукай двічі" зіграла 36-річна Кеті Сакхофф. Її визнали кращою акторкою другого плану в телесеріалах "Окулус" та "Зірковий крейсер "Галактика".

У ролі відьми іспанський актор із синдромом Марфана Хав'єр Ботет. Знаний за фільмами "Вижив" та "Закляття 2". Через генетичну хворобу Хав'єр дуже худий, має високий зріст і витягнуті кінцівки. Без лікування хворі, які мають цей синдром, живуть не більше ніж 40 років.

У квітні цього року за мотивами фільму вийде однойменна комп'ютерна гра. Демо-версія вже доступна в мережі. "Не стукай двічі" використовує шолом доповненої реальності. Дозволяє гравцеві спробувати свої сили у боротьбі з відьмою.

Світовий прокат фільму розпочався у вересні минулого року. Над розробкою гри працювали паралельно з виробництвом стрічки.
Зараз ви читаєте новину «Відьму зіграв актор з синдромом Марфана». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі