пʼятниця, 20 травня 2011 10:15

Вагітна Шарлотта Гейнсбур одягла прозору сукню в Каннах

Французька актриса і співачка Шарлота Гейнсбур, яка перебуває на восьмому місяці вагітності, не тільки приїхала на кінофестиваль але і взяла участь у прем'єрі фільму Ларса фон Трієра "Меланхолія", де вона зіграла разом з Кірстен Данст.

Французька зірка, яка чекає на третього малюка, не намагалася ані приховати, ані підкреслити свій живіт. Вона просто одягла прозору чорну сукню, котра дуже нагадувала пеньюар. Вбрання підкреслило і округлу лінію талії і чорний мереживний бюстгальтер.

Втім, увага світської публіки більше зосереджена не на вбранні Шарлотти, а на становищі режисера Ларса фон Трієра.

Нагадаємо, напередодні під час прес-конференції після прем'єри "Меланхолія" кінематографіст несподівано зізнався у симпатіях до Гітлера і оголосив себе нацистом. Пізніше він назвав це висловлювання жартом і приніс вибачення.

Проте вже вчора, 19 травня, організатори Каннського кінофестивалю оголосили данського режисера Ларса фон Трієра персоною нон грата.

У заяві, випущеній організаторами Каннського кінофестивалю, не уточнюється, чи залишиться "Меланхолія" в конкурсній програмі. У той же час, згідно з відомостями Agence France-Presse, організатори заходу вирішили не застосовувати яких-небудь санкцій до фільму. Картина теоретично навіть може отримати "Золоту пальмову гілку". Однак отримати нагороду особисто фон Трієр не зможе.

Зараз ви читаєте новину «Вагітна Шарлотта Гейнсбур одягла прозору сукню в Каннах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі