четвер, 25 листопада 2021 15:26

"В України дві біди - це жлоби і вороги" - Pororoka випустив містичний кліп про лісові пожежі

"В України дві біди - це жлоби і вороги" - Pororoka випустив містичний кліп про лісові пожежі
Pororoka презентували відеороботу на пісню "Дим". Фото: надане піар-агентом гурту

Dark-folk гурт Pororoka випустив пісню "Дим" та кліп до неї. Робота, яка готувалася впродовж року, присвячена лісовим пожежам.

Завдяки фотографу Віталію Юшкевичу, журналістам Надії Торопенко та Івану Бухтіярову, а також волонтерському пожежно-рятувальному загону KARG колективу вдалося зібрати документальні кадри з пожежами, які трапилися торік на Житомирщині, Київщині та Луганщині. Головним героєм відео став 9-ти річний Артем Ситнік із села Острови Житомирської області.

Щороку, за статистикою, Україна втрачає 5-8 тис. г лісу через підпали. Минулий рік став рекордним.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кароль у сексуальному вбранні позагравала з невідомим у mood video

"Факти масштабних загорянь досі розслідуються, і ніхто за це не відповів. Президент обіцяє за 3 роки виростити 1 мільярд дерев, але вогонь здатний знищити усе за лічені дні. Бажаючих нашкодити - вистачає. Окрім відвертих ворогів, у нас вистачає громадян, які питання прав і обов'язків розглядають лише в контексті комфорту власної дупи. В України дві біди - це жлоби і вороги", - сказала фронтвумен гурту Світлана Сугак.

Dark-folk гурт Pororoka представив відеороботу на пісню з майбутнього альбому - "Дуйся". Це пісня про час, який ми гаємо на даремні та безглузді образи один на одного. Пісня змушує замислитися та переосмислити свою поведінку стосовно інших.

Зараз ви читаєте новину «"В України дві біди - це жлоби і вороги" - Pororoka випустив містичний кліп про лісові пожежі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі