понеділок, 14 червня 2010 10:15

В Україну приїде один з кращих ді-джеїв світу

В Україну приїде один з кращих ді-джеїв світу

Цього року Україну чекає справжній сюрприз. Вперше в клубній історії нашої країни відбудуться події подібного масштабу. Один з кращих ді-джеїв планети, Tiеsto здійснить тур по чотирьох містах України. У кожному місті пройде повномасштабне шоу Kaleidoscope World Tour.

Щасливчиками, які одними з перших в Європі побачать нове шоу Tiеsto, стануть Харків, Одеса і Львів. А завершить тур по містах України 27 червня в Києві. Вибір міст, в яких відбудеться український тур Tiesto, не випадковий. Кожне з чотирьох міст є найбільшим містом в північному, південному, східному і західному регіонах. Саме у Києві, Харкові, Одесі та Львові інфраструктура міста дозволяє проведення шоу такого масштабу.

Слід нагадати, що Tiеsto, був першим ді-джєєм в світі, що перетворив свої виступ в щось більше, ніж просто ді-джей сет - в неймовірну гармонію музики, світла, звуку, відео і піротехнічних ефектів.

Kaleidoscope World Tour стало четвертим шоу в портфоліо голландського артиста, услід за Tiеsto In Concert, Elements Of Life і Tiеsto Summer Tour 2009.

Спеціально для проведення Kaleidoscope World Tour до України буде привезена найсучасніша концертна техніка з Європи. Вражаюча своїми масштабами конструкція зі світлодіодних екранів забезпечить багатогодинний неймовірно красивий відео ряд.

Під час шоу прозвучать як треки з нового альбому артиста - Kaleidoscope, так і кращі роботи з його попередніх альбомів, повідомляє АМ:РМ.

Зараз ви читаєте новину «В Україну приїде один з кращих ді-джеїв світу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі