Ексклюзиви
неділя, 02 серпня 2009 13:49

КаZaнтип відкрився вже 17-й раз

КаZaнтип відкрився вже 17-й раз
У селі Попівка на заході Криму в ніч на 2 серпня відбулося офіційне відкриття "КаZaнтипа".

"КаZaнтип" проводиться вже 17-й раз.

На честь відкриття влаштували феєрверк, на головній сцені "оранжевої республіки" сьогодні вночі грав відомий ді-джей Пол ван Дайк (Німеччина). Це не єдина "зірка" світового рівня, яка виступить на танцювальних підмостках республіки. Так, як очікується, на закритті Z-17 гратиме один з найталановитіших ді-джеїв світу Армін ван Бюрен (Нідерланди). "Основна новинка – це наш лайн-ап, світовий топ десять", – сказав в інтерв`ю журналістам директор проекту "КаZaнтип" Микола Карпов.

На "КаZaнтипі" відбулися архітектурні зміни: з`явилася Вежа закоханих. "Щочетверга там будуть весілля, укладатимуться союзи на небесах", – відзначив Карпов.

У 2009-му на "КаZaнтип" приїхало більше іноземців, зазначають організатори. "Відпочити в Україні для європейської молоді дешевше, ніж відпочивати на Ібіці", – сказав директор проекту.

"Попри кризу, все одно "КаZантип" залишається найпопулярнішим місцем для молоді. "КаZантип" був, є і буде. Організатори роблять за максимумом. Не все можна зробити за два-три роки, мине ще декілька років, щоб привести все в ідеальний (стан), але все до цього йде", – заявив журналістам заступник міністра у справах молоді, сім"ї й гендерної політики Криму Олексій Черняк.

Мультивіза, яка дає право необмеженого доступу на територію "оранжевої республіки" впродовж усього періоду проведення Z-17, коштувала на день відкриття 1500 грн. Разовий вхід – зайти на територію можна тільки один раз – утричі менше.

Жовта валіза, зроблена за правилами республіки, залишається одним з її символів і за умови завчасної реєстрації дає право безкоштовного входу на "КаZантип".

КаZантип-2009 триватиме три тижні, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «КаZaнтип відкрився вже 17-й раз». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути