середа, 31 липня 2013 15:39

В Україні вийшла книга про ядерну бомбу на ім'я "Тетяна"

 

Українською мовою одночасно з російським виданням виходить перша книга трилогії відомого історика Віктора Суворова "Хроніка "Великого десятиліття" – "Її ім'я було Татьяна". У ній ідеться про часи правління Хрущова.

Книгу презентують на цьогорічному Форумі видавців у Львові. Як говорить історик та публіцист Віктор Суворов (справжнє ім'я Володимир Різун) у його планах "написати три книги про час правління Хрущова: "Її ім'я було Татьяна", "Облом", "Кузькіна мать". Минулого року у видавництві "Зелений Пес" вийшла друком його книга "Кузькіна мать" – книжка-дослідження Карибської кризи, ядерного протистояння Радянського Союзу та США.

"Татьяна" – це ядерна бомба, яку Маршал Жуков випробував на людях. Він хотів переконати керівництво у тому, що ядерну війну можна виграти, і не зупинився ні перед чим: скинув бомбу на власну армію, потопив лінкор радянського флоту...

"Її ім'я було Татьяна" – це розповідь про те, як Хрущов прийшов до влади, як Радянський Союз збирався "підсмажити" Європу ядерними зарядами і захопити її, як випробовували ядерну зброю на радянських людях, і ще багато про те, про що не розповідають на уроках історії.

"Її ім'я було Татьяна" виходить у серії "Нетабачна історія". Відкрила цю серію книжка німкені Габі Кьопп "Навіщо я народилася дівчинкою?" – розповідь з перших вуст про сексуальні "подвиги" радянських визволителів щодо німкень у 1945 році.

Зараз ви читаєте новину «В Україні вийшла книга про ядерну бомбу на ім'я "Тетяна" ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі