вівторок, 26 січня 2010 13:36

В США добудовують "Чарівний світ Гарі Поттера" (ФОТО)
14

Фото: Фото: Orlando Sentinel

В США в парку розваг "Острови пригод", який належить кінокомпанії Universal весною цього року відкриється окремий "острів", присвячений світу Гарі Поттера з книжок Джоан Роулінг.

Нещодавно керівництво парку розваг показало фотографії з будівельного майданчика, де невдовзі постане "Чарівний світ Гарі Поттера". На них можна побачити майже повністю збудований замок школи чарівників Гоґвартс, в якій навчався найвідоміший у світі вигаданий очкарик.

Всередині замку встановлять атракціон "Гарі Поттер і Заборонена Поїздка", на якому можна буде побачити вибрані сцени з фільмів і книг циклу.

Також на території парку добудовують містечко Гоґсмейд, в якому влаштують магазини солодощів, магічних паличок та ручних сов, а також бібліотеку та паб "Голова свині" з книжної серії. Відвідувачі зможуть відвідати атракціони "Змагання Драконів" та американські гірки "Політ на Гіппогрифі".



Зараз ви читаєте новину «В США добудовують "Чарівний світ Гарі Поттера" (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути