Ексклюзиви
четвер, 19 січня 2012 15:27

У новому фільмі Зеленський буде бабієм, а Дерев'янко - спокусливою дівчиною
17

Фото: Фото: Наталя Чубенко
Режисер Марюс Вайсберг та Володимир Зеленський
Євген Кошовий

18 січня в кінотеатрі "Україна" відбулася прем'єра фільму "Ржевський проти Наполеона" в 3D форматі виробництва "Студії Квартал-95". На прес-конференції були присутні режисер Марюс Вайсберг, Володимир Зеленський (автор ідеї та актор), актори Павло Дерев'янко та Євген Кошовий. Також прийшли Дмитро Коляденко, Юрій Горбунов та інші знаменитості.

Виробничий бюджет стрічки становить 8,5 млн $.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Золотий глобус: Фільмом року стали "Нащадки", а режисером - Скорсезе

Фільм знімався з серпня по жовтень 2011 року. Зйомки проходили в Києві, його околицях, а також у Криму. Робота проходила на унікальних об'єктах: у кадрі можна побачити інтер'єри та околиці Воронцовського, Лівадійського і Олександрівського палаців, а також Києво-Печерську лавру, Національний заповідник "Софія Київська", завод "Ленінська кузня", Будинок прийомів і Будинок з химерами - офіційну резиденцію Президента Україна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У фільмі про Київ знялися Ада Роговцева і Даша Астаф'єва

Також були задіяні музеї під відкритим небом "Київська Русь", "Пирогово" і "Мамаєва Слобода". Кількість знімальних майданчиків можна вважати рекордним для вітчизняного кіновиробництва: було задіяно більше 20 різних локацій.

Головною особливістю фільму є 3D формат. Уперше в Україні використовувалися спеціальні 3D камери, завдяки чому картинка вийшла особливо "глибокою" і барвистою. На проект була запрошена команда американських фахівців: операторів, техніків, інженерів і асистентів по камерах.


Зараз ви читаєте новину «У новому фільмі Зеленський буде бабієм, а Дерев'янко - спокусливою дівчиною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі