неділя, 10 липня 2016 10:51

"В людей ілюзії, ніби гурту "Тартак" вже немає" - Сашко Положинський

"В людей ілюзії, ніби гурту "Тартак" вже немає" - Сашко Положинський

"Хотілося б тільки, щоб назва пісні не викликала в людей ілюзії, ніби це "Тартака" вже немає. Гурт є, і активно працює одразу над двома новими альбомами," говорить лідер "Тартака" Олександр Положинський. На своїй сторінці Facebook музикант розповів, що його група презентувала кліп на пісню "Мене вже немає"". Це композиція з альбому "Вічність", що вийшов наприкінці минулого року. У відео знялися артисти театру вогню "Аделаїда" з Дніпра.

Режисером ролику став Артем Григорян.

"Артем сказав, що всю групу знімати не варто, вистачить мене одного, щоб зіграти на контрасті з вогнем, палаючим небом і артистами "Аделаїди" в кадрі", зазначив Положинський.

Наприкінці 2016-го "Тартак" збираються відзначити свою 20-річницю. Крім одночасного виходу двох дуже різних за стилістикою та звучанням альбомів, готують нову концертну програму. Представлять її у Києві 3 грудня, а потім вирушать у всеукраїнський тур.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фестиваль "Бандерштат" пройде в Луцьку востаннє

Зараз ви читаєте новину «"В людей ілюзії, ніби гурту "Тартак" вже немає" - Сашко Положинський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі