пʼятниця, 15 листопада 2013 15:15

У Києві виступить засновник легендарного електронного проекту з Британії

У Києві виступить засновник легендарного електронного проекту з Британії

Джеймс Лавель представить українським шанувальникам свої кращі роботи в оформленні оригінального відеоряду. 23-го листопада до Києва приїде засновник легендарного британського електронного проекту UNKLE.

Про стиль UNKLE Джеймс Лавель говорить просто: "Якщо спробувати пояснити музику UNKLE, провівши аналогії з фільмами, то це буде мікс "Зоряних воєн", "Апокаліпсису", "Пили" і французьких фільмів у жанрі "нуар".

Законодавець тріп-хопу, діджей, музикант і продюсер, власник лейблу Mo'Wax уперше привезе до Києва гучну програму "Visuals". Оскільки за роки своєї творчості Джеймс співпрацював з такими музичними гігантами, як Том Йорк з Radiohead, Оззі Озборн, Мобі, Нік Кейв, Річард Ешкрофт, Йен Браун, 3D Роберт Дель Найан з Massive Attack, його називають справжнім "Супердіджеєм". А музику характеризують як "в'язкий, галюциногенний та темний саунд".

Квитки вже є у продажу (коштують 220 - 250 грн.). Почнуть музичні експерименти від супердіджея о 23:00 в київській Малій Опері (вул. Дегтярівська, 5).

Зараз ви читаєте новину «У Києві виступить засновник легендарного електронного проекту з Британії ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі