Ексклюзиви
вівторок, 11 травня 2010 17:02

В голлівудських 3D "Мушкетерах" роль Міледі зіграє Міла Йовович

В голлівудських 3D "Мушкетерах" роль Міледі зіграє Міла Йовович

Продюсер і режисер Пол Андерсон, який створив "Обитель зла" і "Смертельну битву", оприлюднив акторський склад своєї сучасної 3D-версії роману Олександра Дюма "Три мушкетери".

Роль порочної і спокусливої леді Вінтер (графиня де Ла Фер, Міледі) режисер віддав своїй дружині, з якою живе у законному шлюбі менше року, - Мілі Йовович, повідомляє The Film Stage.

А могутнього кардинала Рішельє, який, задумавши вбивство Бекінгема, посилає до Лондона агента Міледі, зіграє австрійський актор Крістоф Вальц, якому після "Безславних виродків" посипалися цікаві пропозиції.

Роль головного героя - Д'Артаньяна - дісталася 18-річному Логану Лерману, відомому за фільмом "Персі Джексон та викрадач блискавок". Портоса зіграє Рей Стівенсон, Атоса - Люк Еванс, Араміса - Меттью Макфейден.

За непідтвердженими поки даними, Орландо Блум може зіграти герцога Бекінгема. Принаймні, йому зроблено таку пропозицію.

Як розповідав раніше сам Пол Андерсон, він планує привнести в класичний сюжет дух сучасності, проте не збирається змінювати час дії "Мушкетерів".

"Ми точно модернізуємо "Трьох мушкетерів", але не відмовимо собі в задоволенні зняти історичне кіно, - зізнався режисер. - Однак у нашому фільмі корсети і пір'я з капелюхами не будуть займати центральне місце. Головне - це яскраве дійство, романтика і пригоди".

Реліз нової версії фільму намічений на 2011 рік.

NEWSru
Зараз ви читаєте новину «В голлівудських 3D "Мушкетерах" роль Міледі зіграє Міла Йовович». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі