середа, 04 квітня 2018 12:48

У квітні кіномани побачать продовження відомих серіалів та оцінять прем'єри
7

Квітень стане місяцем справжніх кіновідкриттів. Протягом місяця кіномани зможуть насолодитися переглядом фантастичних, шпигунських та антиутопічних серіалів. А також оцінять прем'єри ремейків на світові кінохіти.

Переправа

Американський фантастичний серіал від телеканалу ABC критики назвали спадкоємцем легендарного "Загублені".

Сюжет розгортається в американському рибальському містечку. Там поліцейські знаходять маленьку дівчинку, викинуту на берег. Вона одна з п'яти сотень біженців. Правоохоронці рятують 47 людей. Однак, з'ясувалося, що всі вони намагаються втекти від війни. Ця війна відбудеться в Америці майбутнього.

Прем'єра – 2 квітня.

Автор: segodnya.ua
  Переправа
Переправа

Вбиваючи Єву

Шпигунський серіал за мотивами романів письменника Люка Дженнінгса розповість про напружене і повне гумору протистояння. Змагаються наймана вбивця-психопатка Вілланелла і поліцейська Єва. Обидві жінки однаково розумні та одержимі одна одною.

Прем'єра – 8 квітня.

Автор: segodnya.ua
  Вбиваючи Єву
Вбиваючи Єву

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірка серіалу "Школа" вперше показала свою доньку

Простір, 3-й сезон.

Продовження одного з найкращих фантастичних серіалів про космос. У далекому майбутньому земляни колонізували Марс і пояс астероїдів. На Землі і Марсі життя процвітає. Люди на астероїдах ледве зводять кінці з кінцями. Їм не вистачає води і повітря.

Третій сезон розповість про екіпаж корабля "Росинант", що зализує рани після бою з інопланетним чудовиськом, в той час як Марс, Земля і пояс астероїдів готуються до війни за володіння протомолекулою.

Прем'єра – 11 квітня.

Автор: segodnya.ua
  Простір, 3 сезон
Простір, 3 сезон

Загублені в космосі

Ремейк культового серіалу 1960-х про сім'ю дослідників, які втекли з виснаженої Землі в пошуках кращого життя. Вони збиваються з курсу і губляться в космосі.

Прем'єра – 13 квітня.

Автор: segodnya.ua
  Загублені в космосі
Загублені в космосі

Світ Дикого Заходу-2

Другий сезон популярного серіалу про парк розваг з андроідами розширить географію. Глядачі потраплять до Середньовіччя і Древнього Риму. Також у серіалі покажуть боротьбу роботів з людьми за територію.

Прем'єра – 22 квітня.

Автор: segodnya.ua
  Світ Дикого Заходу
Світ Дикого Заходу

Геній-2

У другому сезоні біографічного серіалу від National Geographics творці покажуть одного з геніальних художників XX ст. Пабло Пікассо. Головну роль виконає Антоніо Бандерас.

Прем'єра – 24 квітня.

Автор: segodnya.ua
  Геній-2
Геній-2

Розповідь служниці-2

2-й сезон продовжить антиутопічну історію служниці Фредової, що втекла з тоталітарної держави.

Прем'єра – 25 квітня.

Автор: segodnya.ua
  Розповідь служниці, 2 сезон
Розповідь служниці, 2 сезон

4 квітня стартувала кінопрограма фестивалю "Французька весна". У 6 містах України покажуть нові стрічки і фільми, які стали світовими бестселерами у секції "Роман з кіно".

Зараз ви читаєте новину «У квітні кіномани побачать продовження відомих серіалів та оцінять прем'єри». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі