понеділок, 11 грудня 2017 12:18

Юрій Андрухович написав роман про українське правосуддя

Український письменник Юрій Андрухович написав новий роман під назвою "Коханці Юстиції". Книга надійде у продаж 29 грудня.

Робота над романом тривала протягом 27 років. Підзаголовок книги - "Історичний роман у восьми з половиною серіях". Розповідає історії реальних людей з Галичини XVII-XX століть, які своїми вчинками залишили слід у судових паперах.

  Обкладинка нового роману Юрія Андруховича “Коханці юстиції”
Обкладинка нового роману Юрія Андруховича “Коханці юстиції”

"Щоб цей роман мені врешті написався, я мусив кілька разів ставати іншою людиною. Я не вигадував цих історій: вони самі мене знаходили, а я лише доповнював їх вірогідними деталями. Хотілося створити густо-насичений і в той же час абсолютно захопливий текст, від якого читачеві дуже нелегко відірватися. Судячи з реакцій перших читачів, це значною мірою вдалося", - розповідає письменник.

Роман містить родинно-побутові і політичні вбивства, зґвалтування, грабунки, розбещення малолітніх, ідейні зради і жахливі покарання. За словами видавців, читачі зможуть відчути свою моральну перевагу над героями книги.

Ілюстрації до роману зробив художник і дизайнер Артем Колядинський.

28 грудня з приводу виходу нової книги у Чернівцях відбудеться автограф-сесія Юрія Андруховича.

Книга вийде у видавництві "Меридіан Черновіц". Обсяг — 304 сторінки. Коштуватиме 222 грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ми з тобою в одній країні не приживемося"

Видавництво Terra Incognita та арт-платформа "Ковчег Україна" презентують книгу "У країні сирних коників". Розповідає про неймовірні пригоди дівчинки Варварки у чарівну ніч напередодні дня Святого Миколая.

Зараз ви читаєте новину «Юрій Андрухович написав роман про українське правосуддя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі