вівторок, 02 липня 2019 12:52

"Юний орел" зніметься в кіно: Поплавський отримав роль в українській комедії

"Юний орел" зніметься в кіно: Поплавський отримав роль в українській комедії
Михайло Поплавський дебютує в комедійному серіалі. Фото:www.facebook.com

Український співак і ректор Київського національного університету культури та мистецтв Михайло Поплавський отримав роль у комедійному серіалі "Великі Вуйки".

Чоловік зіграє міністра інфраструктури України, повідомила прес-служба 1+1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Співаючий ректор очолив список Аграрної партії

Серіал "Великі Вуйки" - продовження стрічки "Останній москаль". Роль чиновника стане дебютною для Поплавського у комедійному кіножанрі.

"Креативний продюсер Юрій Горбунов запропонував мені роль - я відразу погодився. Це весела історія про українські реалії. Мій персонаж - збірний образ наших чиновників, тому глядачам він здасться дуже зрозумілим. Роль у "Великих Вуйках" для мене означає підтримку українського кіно. Впевнений, що воно має бути успішним і популярним", — прокоментував Поплавський.

За сюжетом комедії, Великим Вуйкам влада виділила кошти на будівництво дороги до села. Але через корупцію гроші потрапляють до голови села-конкурента Малих Вуйок. Головні герої вирішують встановити справедливість та їдуть до столиці, щоб повернути кошти назад.

Зараз ви читаєте новину «"Юний орел" зніметься в кіно: Поплавський отримав роль в українській комедії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі