пʼятниця, 18 травня 2018 21:45

Юлія Самойлова назвала винних у провалі Росії на Євробаченні

Юлія Самойлова назвала винних у провалі Росії на Євробаченні
Юлія Самойлова не ввійшла до фіналу Євробачення. Фото: aif.ru

Співачка Юлія Самойлова, яка представила Росію на Євробаченні-2018 у Лісабоні і не пройшла до фіналу, заявила, що розчарована участю в пісенному конкурсі.

Причиною низького результату вона вважає те, що підготовка до участі проходила "абияк".

"Серйозні репетиції почалися за два тижні до конкурсу. Їх було лише дві. З декорацією провели один прогін, який тривав 5 годин. Бек-вокалісти були з Німеччини. Якби їх привезли раніше, ми б краще одне одного відчули. Багато чого доводилося вирішувати самій. Сценічний костюм був за мої гроші. Я ні на що не могла вплинути. Мені лише говорили: "Не переймайся, все чудово, ти нічого не розумієш". Але я розуміла, що все погано", - розповіла співачка в інтерв'ю.

Також Перший канал, як повідомляв один із її колег, мусив придбати спеціальний інвалідний візок, але не став цього робити. Усього на підготовку номера канал витратив 15 млн рублів - 6,2 млн гривень.

"Я дуже шкодую, мені сумно і прикро, що все так вийшло, що я не виправдала надій людей, які мене підтримували. Хочу щиро попросити вибачення. Повірте, я не спеціально це зробила. Моя мрія зруйнована", - додала співачка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Меловін прокоментував низькі оцінки журі на Євробаченні

Юлія Самойлова з піснею I Won't Break представила Росію на Євробаченні. Виконавиця має інвалідність із 13 років, пересувається на візку. Торік не змогла взяти участь у конкурсі. СБУ на три роки заборонила Самойловій в'їжджати на територію України.

Зараз ви читаєте новину «Юлія Самойлова назвала винних у провалі Росії на Євробаченні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі