вівторок, 03 липня 2012 12:13

Укрзалізниця "заморозила" попередній продаж квитків

Укрзалізниця "заморозила" попередній продаж квитків
Попередній продаж виявився нерентабельним. Фото: zn.ua

Укрзалізниця призупинила попередній продаж квитків на деякі поїзди за 90 днів до дати відправлення. Аргументують це відсутністю попиту на таку послугу.Про це йдеться  у повідомленні прес-служби адміністрації, пише видання Український тиждень.

"Послуга резервування проїзних документів за 90 діб припинена у зв'язку з відсутністю попиту на неї", – йдеться в повідомленні. Таким чином, попередній продаж квитків на поїзди тепер здійснюватимуть лише за 45 днів до дати відправлення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Для подорожі з Києва до Донецька більшість пасажирів обирають "Український експрес"

За 60 днiв можна зарезервувати квитки на такi поїзди: №20/20 Луганськ-Київ-Луганськ, №38/37 Донецьк-Київ-Донецьк, №44/43 Iвано-Франкiвськ-Київ-Iвано-Франкiвськ, №92/91 Львiв-Київ-Львiв, №12/11 Київ-Сiмферополь-Київ, №67/68 Київ-Варшава-Київ, №81/82 Київ-Ужгород-Київ, №106/105 Одеса-Київ-Одеса.

Нагадаємо, наприкінці травня Укрзалізниця запровадила новий графік руху поїздів, скоротивши деякі рейси. Крім того, в Україні почали курсувати пасажирські поїзди Skoda та Hyundai. Однак, іноземні машини часто ламаються, або відправляються і прибувають не за розкладом. Так, поїзд за маршрутом "Донецьк-Харків" 28 травня виїхав на 1 годину раніше. Через це більшість пасажирів не змогли виїхати до пункту призначення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Потяг "Хюндай" запізнився у Донецьк на 47 хвилин: іноземці вже звикли

Невдоволення українців змінами у новому графіку руху поїздів вилилися в обурення у соціальних мережах. Громадяни вимагали повернути скасовані маршрути. Укрзалізниця відреагувала на обурення, компанії довелося повернути на старий маршрут один з найпопулярніших поїздів до Львова. Поїзду, який вже встиг стати №191/192 і мав ходити маршрутом через Волинь навіть повернули його номер - №91/92.

Зараз ви читаєте новину «Укрзалізниця "заморозила" попередній продаж квитків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути