четвер, 18 серпня 2022 12:08

Укрпошта випустить марку до Дня Незалежності: фото

Укрпошта до 31-ї річниці незалежності України випустить блок-марку "Вільні, Незламні, Непереможні".

За словами Укрпошти Ігоря Смілянського, цьогоріч 24 серпня "не лише нагадування всьому світу, як дорого коштує людська свобода". Про це він розповів у Telegram.

"24 серпня маємо свого роду символізм – рівно шість місяців, як Україна знову змушена захищати свою незалежність від ворогів у війні, яка насправді триває не пів року, не вісім, не 100 й навіть не 300 років", – зауважив він.

Повідомив, що до Дня Незалежності Укрпошта випустить блок-марку "Вільні, Незламні, Непереможні" з конвертом. Це перший такий випуск під час війни.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Почали продавати "Мрію" – де купити нову патріотичну марку

Терміни для підготування були стислі. Тому тираж буде 1 млн примірників.

"Але я впевнений, що всі поціновувачі філателії зможуть її придбати й додати до колекції з нагоди Дня Незалежності, яку щороку можна буде доповнювати новими марками від Укрпошти", – написав він.

Автор: t.me/igorsmelyansky
  Укрпошта до 31-ї річниці Незалежності України випустить блок-марку "Вільні, Незламні, Непереможні"
Укрпошта до 31-ї річниці Незалежності України випустить блок-марку "Вільні, Незламні, Непереможні"

Смілянський додав, що деталі запуску оголосять напередодні 24 серпня, "бо наші сусіди, як у тій приказці: бачать чуже під лісом, а не бачать своє під носом. Тож через підвищену увагу до нас з боку "визволителів" змушені контролювати безпекову ситуацію".

До кінця серпня в Україні планують випустити дві нові марки. Яким подіям і персоналіям їх присвятять, розповів Смілянський.

За його словами, одна буде приурочена до 31-ї річниці незалежності України й шести місяцям активної фази війни. Інша марка буде присвячена псу Патрону, який допомагає саперам ДСНС на Чернігівщині.

Зараз ви читаєте новину «Укрпошта випустить марку до Дня Незалежності: фото». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі