неділя, 17 лютого 2019 21:45

Українською вийде комікс про юну відьму Сабріну
4

Українською вийде американський комікс "Моторошні пригоди Сабріни"
Фото: uacomix.com
Українською вийде американський комікс "Моторошні пригоди Сабріни"
Українською вийде американський комікс "Моторошні пригоди Сабріни"
Українською вийде американський комікс "Моторошні пригоди Сабріни"

Українською вийде американський комікс "Моторошні пригоди Сабріни", що розповідає про юну відьму Сабріну Спелман. Твір випустить Other Comix - підрозділ львівського видавництва UA Comix.

1960-ті. Вигадане містечко Гріндейл, США. Напіввідьма Сабріна живе разом зі своїми тітками-чаклунками Гільдою та Зельдою, кузеном-чаклуном Емброузом і фамільяром Салемом. Відвідує старшу школу Бекстер, а вдома вивчає темну магію. Невдовзі дівчині виповниться 16 років, і вона повинна буде повністю прийняти свою відьомську сутність через обряд темного хрещення та дати обітницю вірності Сатані. Проте Сабріна розривається між своїм призначенням і звичайним людським життям зі своїм хлопцем Гарві, за сюжетом.

У США серію коміксів "Моторошні пригоди Сабріни" випускає Archie Horror - підрозділ видавництва Archie Comics, створений для публікації творів у жанрі хорору для доросліших читачів. Автор сценарію - Роберто Аґіре-Сакаса, художник - Роберт Гак. Перший випуск вийшов у жовтні 2014 року. Серія не завершена, на сьогодні складається з восьми випусків.

Українською анонсували книгу першу, яка має 160 сторінок. Сюди ввійшли п'ять перших випусків серії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У прокат вийшов фільм про дівчину-кіборга

У жовтні минулого року стрімінговий сервіс Netflix випустив серіал "Моторошні пригоди Сабріни". Перша половина першого сезону складалася з десяти епізодів. Також у грудні вийшов спеціальний різдвяний випуск під назвою "Зимова історія". Прем'єра другої половини першого сезону відбудеться 5 квітня. Головну роль грає Кірнан Шіпка.

Зараз ви читаєте новину «Українською вийде комікс про юну відьму Сабріну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі