середа, 24 жовтня 2018 11:23

Український режисер зніме фільм для Голлівуду

Український режисер зніме фільм для Голлівуду
Слабошпицький зніме фільм, продюсерами якого стануть Даррен Аранофські та Бред Пітт. Фото: telekritika.ua

Український режисер Мирослав Слабошпицький стане режисером фільму "Тигр", який спродюсують Даррен Аранофські та Бред Пітт.

Стрічку знімуть для голлівудської кіностудії Focus, пише у Facebook Слабошпицький.

Фільм "Тигр" стане екранізацією роману канадського журналіста Джона Вейланта, що розповідає про амурського тигра, який полював на людей, а люди, у свою чергу, на нього.

Focus придбали права на екранізацію 2010-го. Режисером стрічки мав стати Аранофські, головна роль мала дістатися Бреду Пітту. Та стало відомо, що їхні компанії будуть продюсувати стрічку.

Мирослав Слабошпицький став відомим за кордоном завдяки фільму "Плем'я", у якому герої розмовляють виключно мовою жестів. 2014-го журнал Rolling Stone назвав цей фільм проривом року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Український фільм отримав міжнародну нагороду

Режисер Мирослав Слабошицький працює над фільмом "Люксембург", події якого розгортаються у Чорнобильській зоні. Частину стрічки мала профінансувати держава, однак Держкіно розірвало контракт на виробництво фільму за ініціативи продюсера.

Зараз ви читаєте новину «Український режисер зніме фільм для Голлівуду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі