Ексклюзиви
понеділок, 20 листопада 2017 15:00

Український гурт презентував кліп із тибетськими ченцями

Український гурт презентував кліп із тибетськими ченцями
Український гурт презентував кліп із тибетськими монахами. Фото - live.karabas.com

Український гурт SunSay презентував кліп на пісню I Know What's Right. Композиція стане саундтреком до фільму "Шафранове серце" режисера Павла Маклая. У ролику використали кадри майбутньої художньо-документальної картини. Знімали у тибетському монастирі Дрепунг Гоманг у Південній Індії.

Трек записали 5 років тому у Франції спільно з продюсером Джоном Форте. Коли режисер Павло Маклай запропонував лідеру SunSay Андрію Запорожцю записати саундтрек до фільму, разом прослухали I Know What's Right і обрали його.

"Фільм "Шафранове серце" за три роки виріс з маленького локального благодійного проекту в міжнародне фестивальне кіно. Його виходу чекають у багатьох країнах світу, і не тільки глядачі, але і професіонали кіноіндустрії. Річард Гір під час вечері в Бодхгає (Індія) сказав, що це приголомшливо, і якщо картина виявиться такою ж захоплюючою, як трейлер, він візьме участь у зйомках продовження. В процесі підготовки, а також під час постпродакшна ми залучились підтримкою і благословенням від багатьох видатних буддійських Учителів, включаючи Його Святість Далай Ламу XIV", - розповів Андрій Запорожець.

Всі кошти, отримані від прокату фільму, передадуть на підтримку Монастиря Дрепунг Гоманг і тибетців, які там мешкають.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Естонії відбудеться тиждень українського кіно

Картина - історія маленького ченця, який потрапив до монастиря недавно і сумує за домівкою. Із співчуття до дитини, його Учитель малює для хлопчика карту-квест, що складається з 8 загадок, знайшовши відповіді на які у нього буде можливість повернутися додому. На Лобсанга чекає подорож, під час якої він розплутуватиме нитки головоломки, долатиме сумніви і перешкоди на своєму шляху.

Кліп I Know What's Right є офіційним тизером фільму.

25 вересня під час відкритого семінару з буддизму в Ризі духовний лідер Тибету Далай-лама XIV заявив, що захоплюється українцями.

Зараз ви читаєте новину «Український гурт презентував кліп із тибетськими ченцями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі