середа, 26 лютого 2020 22:27

Український Чак Норіс і секрети поцілунків на екрані: що покажуть у новому серіалі
5

Прем'єра серіалу "Карпатський рейнджер" режисера Сергія Крутіна відбулася на каналі "2+2".

12 кг набрав актор Артемій Єгоров, щоб знятися в україномовному детективі.

"У серіалі моя вага 94 кг при зрості 194 см. Герой, який рятує світ, повинен бути кремезним. Набирати збираюсь і далі. Хочу 104 кг сухих м'язів. Під час зйомок тренувався 5 днів на тиждень, при цьому знімальний день майже завжди був 15-16 годин ", - каже Єгоров.

Автор: надане прес-службою 2+2
  Зйомки серіалу "Карпатський рейнджер"
Зйомки серіалу "Карпатський рейнджер"

Зіграв штаб-сержанта канадської кінної поліції українського походження Пола Гордійчака. Його герой прибуває до Західної України в якості інструктора програми "Український шериф". За чужаком полює кіллер. Але потрапляє в майбутнього шерифа містечка Нагура. Гордійчак тимчасово стає шерифом, аби знайти вбивцю. Та скоро канадець розуміє, що мальовниче містечко біля підніжжя Карпат, є справжнім осередком злочинності. Тут процвітає контрабанда, незаконна вирубка лісів, корупція та кримінальні розбірки. Тому Пол завжди напоготові. Адже невідомо, від кого чекати смертельної кулі. У боротьбі з криміналітетом йому допомагає напарник Степан, помічниця Мирослава. А в місцеву лікарку Катерину Пол з часом закохується.

Мундир штаб-сержанта Королівської канадської кінної поліції для актора шили на замовлення, як і ковбойські чоботи 46 розміру. Коня головного героя у детективі звуть Орлик, насправді це кобила Ляля.

Автор: надане прес-службою 2+2
  Зйомки серіалу "Карпатський рейнджер"
Зйомки серіалу "Карпатський рейнджер"

У зйомках бойових сцен, епізодів з погонями на авто і конях взяли участь понад 30 професійних каскадерів і дублери. В наймасовіших сценах детективу знялись також жителі прикарпатських селищ.

"Треба було навчитися ганяти на байку, кидати ласо, застрибувати на коня і мчати галопом. Також підтягнув навик бойових мистецтв та стрілянини з різних видів пістолетів та автоматів. Що стосується акценту - це окрема розмова. Я знайшов саме канадців які розмовляли українською, а це було не так просто. Місяць слухав, вторив їм. Але у перший день мене обрубили. Сказали, що акцент занадто натуральний, тому глядач не буде розуміти текст. Тому я довів акцент до мінімуму. Дозволили вставляти слова та фрази англійською, одна з них моя улюблена означає "Ну добренько " ", - згадує актор.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відбулась презентація українського детективного серіалу "Стоматолог"

Лише один з головних героїв серіалу розмовляє російською – напарник рейнджера Степан Фомін. Всі інші спілкуються українською – жителі прикарпатського містечка на діалекті.

"Запамяталась розмова з напарником Степаном, коли нас взяли у полон. Обоє розуміють, що скоріш за все їх вб'ють, тому розмова іде про життя та смерть. Подібних сцен було декілька, вони мої улюблені. Менш люблю зйомки з поцілунками. Існує негласна домовленість між акторами - не їсти перед інтимними сценами цибулю чи щось подібне, освіжити подих жувальною гумкою. Такі сцени намагаються знімати з першого дубля ", - каже актор.

Автор: надане прес-службою 2+2
  Зйомки серіалу "Карпатський рейнджер"
Зйомки серіалу "Карпатський рейнджер"

"Пол Гордійчак — наче прибулець з іншого світу. Виглядає диваком, зі своїм ставленням до життя та закону. Пол — такий собі Дон Кіхот, який перемагає млини корупції. Його принциповість іноді виглядає абсурдно. Але Україна приведе Пола до розуміння, що іноді треба йти на компроміс. Це ковбой на дикому заході Закарпаття. Тому як і в справжньому вестерні, в серіалі багато екшену з конями, бійками, переслідуваннями, - каже режисер Сергій Крутін.

Автор: надане прес-службою 2+2
  Зйомки серіалу "Карпатський рейнджер"
Зйомки серіалу "Карпатський рейнджер"

Зйомки серіалу тривали півроку на декількох основних локаціях в Києві та області. Всі натурні сцени серіалу знімали в Карпатах – Рахові, Микуличині, Яремчі.

"За сюжетом золото Карпат хоче прибрати до рук поганий хлопець, а наш рейнджер йому протистоїть. Деякі сцени відбуваються в тунелях золотокопалень, а вхід до печер розташований високо в горах. Знімальна група вимушена була добиратися на майданчик на військових машинах майже півтора кілометра вгору по каміннях. Техніку також підіймали військовими машинами. Це був липень, вдень до тридцяти градусів тепла, але в самій копальні десять градусів. Тому знаходитись весь час у печері було некомфортно, з рота валила пара. Люди у перервах виходили погрітися на сонечко ", - каже Крутін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Актриса серіалу "Кріпосна" отримала головну роль в американському бойовику

Серіал зняли за підтримки уряду та Міністерства культури України. Наймасштабнішу сцену детективу знімали на полігоні наданому Міністерством внутрішніх справ України. Були задіяні 10 екіпажів кінної поліції, 10 поліцейських кросоверів, а також гвинтокрил Нацгвардії України.

"Не було б щастя, та нещастя допомогло. Саме так у сфері кіно сталося у нас після 2014 року. З'явилась можливість розвивати власний ринок. Я маю надію, що кількість фільмів та серіалів поступово поповнить якість. Треба робити серіали, які наповнені духом сучасних українців. Тоді глядач їх сприймає. Не треба вигадувати. Все дуже просто — герої повинні бути зрозумілими для кожного. Хтось побачить свого сусіда в нашому Діроштані, наприклад. Він чоловік простуватий, але дуже щирий і найголовніше — справжній. Це стосується всіх героїв у цьому серіалі. Вони не живуть в серіалі, вони живуть поруч з вами ", - каже режисер.

Всього вийде 24 серії.

Відбулася прем'єра детективного серіалу "Опер за викликом" режисера Тараса Ткаченка. Головний герой - досвідчений капітан Артем Трофимов. Трагічна загибель нареченої докорінно змінює його життя.

Зараз ви читаєте новину «Український Чак Норіс і секрети поцілунків на екрані: що покажуть у новому серіалі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі