пʼятниця, 08 червня 2018 12:50

Українські гурти виступлять у Москві до Кубку світу-2018

Українські поп-колективи Viu Viu та MARUV виступлять на фестивалі Moscow football fest у Москві. Концерт пройде 10 червня на московських Воробйових горах з нагоди початку Чемпіонату світу з футболу у Росії.

Назви українських колективів видно у переліку артистів на афіші заходу.

Автор: vk.com
  Українські гурти заявили у списку виконавців, які співатимуть до відкриття ЧС-2018 у Росії.
Українські гурти заявили у списку виконавців, які співатимуть до відкриття ЧС-2018 у Росії.

Viu Viu – молодий дует із Києва, що складається з репера Максима Диснеєва та моделі Саманти. MARUV – харківський колектив на чолі зі співачкою Анною Корсун.

MARUV підтвердили свої наміри виступати у Москві, оприлюднивши анонс концерту на сторінці гурту у Facebook.

Нардеп Борислав Береза опублікував іронічний допис щодо виступів українських гуртів у Росії.

"Хлопці змогли стати учасниками Московського Футболфесту і, скориставшись цим прикриттям, погодилися провезти потрібне екіпірування, гроші і певну техніку для силових акцій проукраїнських активістів, які перебувають в Росії. Незважаючи ні на що, вони готові ризикнути і забезпечити противників Путіна всім необхідним, щоб прискорити падіння путінського режиму", – із сарказмом пише він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Руслана розкритикувала українських зірок у Росії

ФІФА заборонила російській співачці Юлії Чичеріній співати для фанатів Кубка світу-2018 через підтримку бойовиків ДНР. Виконавиця повинна була виступити 15 липня, однак за тиждень до старту чемпіонату світу концертний директор співачки отримав від ФІФА лист, в якому повідомлялося про рішення відмовитися від виступу артистки. Міжнародна федерація футболу пояснила відмову від послуг Чичеріної "занепокоєнням через репутаційні ризики у зв'язку з останнімі роботамі цієї артистки, які пов'язані з воєнними темами".

Зараз ви читаєте новину «Українські гурти виступлять у Москві до Кубку світу-2018». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі